Gruppass på Playground Fitness

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av gruppträningspass för att möta alla dina behov och målsättningar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, letar efter att bygga styrka, förbättra konditionen eller bara ha roligt med likasinnade, så har vi ett gruppträningspass för dig.

Våra professionella instruktörer är engagerade i att skapa en inspirerande och motiverande träningsmiljö där du kan utmana dig själv och nå nya höjder. Med varje pass erbjuder vi en unik upplevelse som kombinerar spännande musik, energigivande träning och expertledning för att säkerställa att du når dina träningsmål på ett roligt och effektivt sätt.

Detta är Playground Fitness

Att träna och tänka på hälsa är bland det viktigaste du kan göra. Det är inte självklart, och varje individ hanterar sin träning på sitt egna vis, med den tid man har. Playground Fitness är inte bara ett gym; det är en idé som föddes 2022 av Maximilian Strand och Hisham Baker.

Vi strävar efter att erbjuda dig mer än bara en plats att träna på. Vårt mål är att ge dig som kund en tjänst och en produkt som är skräddarsydd för dig. Med vår hjälp ska du kunna få den träning du behöver, anpassad efter dina mål och den tid du har tillgänglig. 

Vad vill du uppnå? Vilka mål har du? Hur mycket tid har du?

Vi är alla olika, men vi ska alla kunna känna samma härliga känsla när vi är klara med våra pass. Maximilian Strand och Hisham Baker möttes i maj 2022. Bara några dagar efter det första mötet började Hisham träna med Maximilian. Detta gemensamma intresse väckte en idé som nu realiseras genom Playground Fitness.

Vår främsta prioritet är alltid dig som kund. Vi strävar efter att ge dig något utöver det vanliga.

Kontakta oss

Kontakt

info@playgroundfitness.se

ÖPPETTIDER

Alla dagar 04.00-23.00

Bemannat: Vardagar 09.00-19.00
(När pass pågår kan receptionen ibland vara
obemannad under dessa tider.)

Hitta hit

Verkstadsgatan 4
262 71 Ängelholm